Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/29/u-miskradi-kropivnitskogo-obitsjajut-zniziti-tarif-na-opalennja.htm
новини, 29 жовтня 2019

У міськраді Кропивницького обіцяють знизити тариф на опалення


На найближчому засіданні виконавчого комітету міськради  розглянуть питання щодо зниження тарифу на тепло. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомили заступник міського голови Олександр Вергун та  керівник комунального підприємства «Теплоенергетик» Олександр Чельник, повідомляє «Кіровоград24».


«Минулого тижня був підписаний договір на постачання газу, встановлена ціна дозволяє нам знизити  тариф. Тож на завтрашньому засідання розглянуть вже скорегований тариф, згідно тих розрахунків, які ми подамо», - зазначив Олександр Чельник.


Також керівник підприємства попросив містян не поспішати скаржитися на те, що в їх квартирах ще не запрацювало централізоване  опалення, адже, наразі, триває процес нагрівання мереж та не нарікати на працівників, які й так працюють понаднормово через численні аварії, які виникли після запуску опалення в місті.


«Наразі всі котельні в місті запущені. Опалюються 14 закладів охорони здоров’я та майже всі заклади освіти, лише в 3-х школах виникли проблеми з теплопостачанням – в них оперативно проводяться ремонтні роботи», - повідомив Олександр Вергун.


719Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: