Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/29/nardep-danutsa-tsentralnii-dratss-u-kropivnitskomu-mozhut-perenesti-na-dvortsovu.htm
новини, 29 жовтня 2019

Нардеп Дануца: Центральний ДРАЦС у Кропивницькому можуть перенести на Дворцову



Олександр Дануца, народний депупат з Кропивницького звернувся до Міністерства юстиції з ініціативою перенести Центральний ДРАЦС з аварійного приміщення по вулиці Гоголя до приміщення управління юстиції на пішохідній вулиці Дворцовій. 


Про таку ініціативу народний обранець повідомив на своїй власній сторінці в мережі facebook:


"Більше 10-ти років тому, коли я ще був депутатом міської ради Кіровограда, наше скликання передало приміщення Ленінського РВ УМВС, за тодішньою адресою Леніна, 6 - Мінюсту. 


Тоді була домовленність, що в частині приміщень там обладнають Центральний ДРАЦС. Натомість обладнали кабінети для чиновників. А нові родини продовжували реєструвати шлюб у аварійному приміщенні на вул. Гоголя. 


Нещодавно Мінюст прийняв рішення про реорганізацію облуправлінь в бік укрупнення. Тому за підтримки міського голови Кропивницького Андрія Райковича, я звернувся до Мінюсту з ініціативою перенесення Центрального ДРАЦС міста до будівлі по вул. Дворцова, 6/7. 


  На нашу думку, приміщення по вулиці Дворцовій має більш зручне розташування для проведення такої святкової події, як реєстрації шлюбу, і це не тільки тому, що біля неї є місця для паркування автомобілів і гарний естетичний і технічний стан, а й через її місцезнаходження. 


Це приміщення знаходиться на єдиній пішохідній вулиці нашого міста. Поблизу розташований мальовничий Ковалівський парк, Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр, Кіровоградська обласна філармонія та інші визначні місця нашого міста. Сподіваємося, що Мінюст підтримає нашу ініціативу і вже незабаром молодята зможуть взяти шлюб у новому приміщенні Центрального ДРАЦС міста Кропивницький".




                  

2508Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: