Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/29/do-svitlovodskih-vognebortsiv-na-ekskursiju-zavitali-doshkilnjata.htm
новини, 29 жовтня 2019

До світловодських вогнеборців на екскурсію завітали дошкільнята


Протягом року не припиняється робота підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області з підростаючим поколінням – рятувальники проводять для школярів та вихованців дошкільних закладів різні навчально-розважальні заходи. Зокрема – екскурсії до пожежно-рятувальних частин, під час яких діти знайомляться ближче із професією рятувальника, мають змогу безпосередньо поспілкуватись із вогнеборцями, роздивитись пожежні автомобілі, рятувальне оснащення тощо - повідовідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 29 жовтня працівники 17 ДПРЧ Управління ДСНС в області провели екскурсію для дітей старшої групи дошкільного навчального закладу № 14 м. Світловодськ. Пожежні автомобілі та обладнання, бойовий одяг та справжні рятувальники, з якими можна поспілкуватися як із друзями, послухати цікаві розповіді про трудові будні, – все це викликало неабияке захоплення у дошкільнят. Діти із задоволенням приміряли обладунки бійців ДСНС та наперебій задавали запитання: «Чому…? Навіщо…? А що це?»


                 

763Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: