Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/28/na-kirovogradschini-remontujut-budivli-pozhezhno-rjatuvalnih-chastin.htm
новини, 28 жовтня 2019

На Кіровоградщині ремонтують будівлі пожежно-рятувальних частин


Створення та підтримання належних умов праці рятувальників, а також функціонування підрозділів пожежно-рятувальної служби, зміцнення матеріально-технічної бази гарнізону завжди було одним з пріоритетних завдань керівництва Служби порятунку - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Відповідно до доручення начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка були розроблені та затверджені плани проведення ремонтно-будівельних робіт підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області.


Наразі тривають роботи по облаштуванню пожежних частин Кіровоградської області та інших службових приміщень.


Завершено заплановані ремонтні роботи 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка.


Так, у гаражі пожежної частини встановлено нові ворота, відремонтовано підлогу, утеплені, поштукатурені та пофарбовані стіни фасаду, змонтовано новий козирок над воротами, пофарбовано стіни приміщень гаража, котельні, коридору, різні конструктивні елементи та вікна. Зараз приміщення виглядає більш сучасним, зручним і теплим.


Також тривають роботи з утеплення будівлі 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка: виконано облицювання стін утеплювальними матеріалами та підготовлено до нанесення штукатурки і фарбування.


                  

818Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: