Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/22/robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-ponad-40-pratsivnikiv-dlja-shveinoi-galuzi.htm
новини, 22 жовтня 2019

Роботодавці Кіровоградщини потребують понад 40 працівників для швейної галузі


Професії швейної галузі входять до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Сьогодні роботодавці області потребують 38 працівників за професією «швачка». Майстри голки та нитки потрібні у Долинському, Кропивницькому, Новоукраїнському та Світловодському районах Кіровоградщини.


Серед роботодавців, які потребують фахівців швейної майстерності: ПРАТ «Швейна фабрика «Зорянка», ТОВ «Дрім Отте», ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», ТДВ «Швейна Фабрика «Україна»,ПАТ Кременчуцька виробничо-торговельна фірма «Кремтекс», ТОВ «Долинські лани», ФОП Наговіцина Наталія Василівна, ФОП Стрельченко Микола Петрович та ФОП Лубенець Олег Володимирович.


Своїм підлеглим роботодавці пропонують від 4180 грн до 7500 грн на місяць.


Крім того ПРАТ «Швейна фабрика «Зорянка» потребує термообробника швацьких виробів для волого-теплової обробки швейних виробів. Режим роботи з 7:00 до 15:30. При прийомі на роботу проходження медичного огляду. Заробітна плата – 5000 грн.


Також вакантними є 2 робочих місця для технологів швейного виробництва. Так, ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є» запрошує на роботу технолога, завданнями та обов’язками якого є аналіз виробничого процесу виготовлення виробів; складання технічного завдання; контроль правильності застосування фурнітури; здійснення контролю за дотриманням технологічної дисципліни в цеху; контроль якості продукції, що виробляється. Робочий день з 8:00 до 17:00. Серед вимог: стаж роботи за професією від 2 років. Заробітна плата – 4200 грн. У свою чергу Підприємство «Обласний центр трудової та соціальної реабілітації осіб з інвалідністю» «ГО «ВОСОІУ» потрібен технолог швейного виробництва для розробки та впровадження технологічних процесів швейного виробництва. Вимоги: знання типових технологічних процесів і режимів швейного виробництва, технічних вимог. Без вимог до стажу роботи. При прийомі на роботу проходження медичного огляду. Можливе працевлаштування осіб з інвалідністю. Заробітна плата – 10000 грн.


Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.


Нагадаємо, якщо у Вас є бажання ознайомитись з різноманіттям вакансій Кіровоградщини та України загалом запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://kid.dcz.gov.ua/



896Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: