Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/11/operatsija-urozhai-oformlennja-trudovih-vidnosin-u-silskomu-gospodarstvi.htm
новини, 11 жовтня 2019

Операція «Урожай»: оформлення трудових відносин у сільському господарстві


В Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області звертають увагу фермерів та сільськогосподарських товаровиробників, що найманий працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та подання повідомлення до територіальних органів Державної податкової служби, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної податкової служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування одним із таких способів:


- засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб;


- на паперових носіях разом з копією в електронній формі;


- на паперових носіях, якщо трудові договори укладено не більше ніж із п'ятьма особами.


Повідомлення про прийняття працівника на роботу подається до початку роботи працівника за формою згідно з додатком до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. №413. В повідомленні необхідно відобразити: реєстраційний номер облікової картки підприємця; прізвище, ім’я, по батькові працівника; реєстраційний номер облікової картки працівника; номер і дату розпорядження про прийняття на роботу; дату початку роботи.


У разі виникнення питань щодо подання Повідомлення про прийняття працівника на роботу, суб’єкти господарювання можуть звертатись до Центрів обслуговування платників та отримати там роз’яснення.



1192Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: