Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/z-pochatku-roku-vid-meshkantsiv-kirovogradschini-nadiishlo-17-zvernen-na-servis-puls-po-mitnomu-naprjamku.htm
новини, 13 вересня 2019

З початку року від мешканців Кіровоградщини надійшло 17 звернень на сервіс «Пульс» по митному напрямку


Протягом січня-серпня цього року на сервісу „Пульс” надійшло 17 звернень від платників податків Кіровоградської області по митному напрямку.


У сфері діяльності Кіровоградської митниці ДФС громадяни скаржилися на, з їхньої точки зору, неправомірні дії працівників митниці щодо коригування митної вартості та затримку митного оформлення транспортних засобів, повідомляє Кіровоградська митниця ДФС.


Питання, порушені заявниками, вирішені по суті. За результатами розгляду скарг, порущень законодавтва у діях працівників Кіровоградської митниця ДФС не виявлено. Результати розгляду відображені в Інформаційних картках та направлені до ІДД ДФС України.


Кіровоградська митниця ДФС нагадує, що у випадку якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Кіровоградській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, необхідно звертатися на телефон антикорупційного сервісу «Пульс» - 0 800-501-007, напрямок «4».



867Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: