Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/11/dlja-rjatuvalnikiv-proveli-trening-zhittja-naivischa-tsinnist-ljudini-.htm
новини, 11 вересня 2019

Для рятувальників провели тренінг «Життя – найвища цінність людини»


11 вересня фахівці психологічної служби Управління провели з черговим караулом АРЗСП У ДСНС в області тренінг на тему: «Життя – найвища цінність людини» - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Мета тренінгу: навчитись цінувати власне життя, визначити життєві цінності й планувати майбутнє, розвинути вміння використовувати усі можливості, які дають самоаналіз та життєві обставини, навчитися гідно оцінювати себе.


Психолог запропонувала присутнім поставити собі питання: «Як же краще пізнати самого себе?» та запропонувала кожному з учасників дати обґрунтовану відповідь. Кінцевим завданням тренінгу було допомогти рятувальникам, які звикли, у першу чергу, думати про інших відповідно до свого покликання, навчитись визначити власні потреби, бажання, уподобання.


Вогнеборці постійно працюють над собою у професійному плані, проте, якщо хочеться прожити своє життя повноцінно, психолог порадила знаходити час працювати над розвитком своєї особистості та не покладатися лише на щасливий випадок – кожен повинен творити його сам.


        


1095Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: