Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/04/zhitelju-kropivnitskogo-raionu-jakii-krav-metal-z-zaliznichnih-kolii-ogolosili-pidozru.htm
новини, 4 вересня 2019

Жителю Кропивницького району, який крав метал з залізничних колій оголосили підозру


Встановлено, що на рахунку зловмисника 12 епізодів крадіжок металу з залізничного полотна, яке належить одному з промислових підприємств. Сума завданих злочинами збитків складає більше 120 тисяч гривень - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Повідомлення про подію до Кропивницького районного відділення надійшло від працівників підприємства. Під час огляду колії робітники виявили ділянку, на якій була відсутня значна частина металевого кріплення, що у разі експлуатації під’їзних шляхів могло призвести до аварії.


Поліцейськими спільно з працівниками підприємства було проведено заходи, спрямовані на встановлення особи злодія.


Підозрюваним виявився непрацюючий місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.


Нині працівники поліції продовжують розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.


фото - умовне

940Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: