Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/04/rechovini-shozhi-na-narkotichni-vijavljali-patrulni-u-meshkantsiv-kropivnitskogo.htm
новини, 4 вересня 2019

Речовини, схожі на наркотичні, виявляли патрульні у мешканців Кропивницького


Учора, 3 вересня в Ковалівському парку, що у Кропивницькому велопатрульні помітили чоловіка, який перебував у стані, схожому на наркотичне сп’яніння. При поверхневому огляді поліцейські виявили у 29-річного кропивничанина капсулу. В середині знаходилася речовина білого кольору, ймовірно, наркотична - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Днем раніше на вулиці Героїв України біля Рівненського кладовища поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили 20-річного кропивничанина. В його кишені знаходилось два згортки з речовиною, схожою на марихуану.


Аналогічну речовину ТОРівці виявили того ж дня на вулиці Героїв України біля АЗС у кишені 31-річного кропивничанина. Також поруч з ним знаходився пристрій для вживання цієї речовини.


Виявляли ТОРівці речовину, схожу на канабіс, цієї суботи і на вулиці Пацаєва. Під час патрулювання увагу поліцейських привернув чоловік, який хильнув того дня трохи зайвого. На додаток у кишені 24-річного містянина знаходився паперовий згорток з речовиною рослинного походження.


В усіх випадках для вилучення, ймовірно, заборонених речовин на місце події патрульні викликали слідчих.


               


1237Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: