Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/04/prokuratura-kirovogradschini-prokomentuvala-aktsiju-protestu-schodo-tisku-kerivnitstva-gu-dfs-kirovogradschini-na-biznes.htm
новини, 4 вересня 2019

Прокуратура Кіровоградщини прокоментувала акцію протесту щодо тиску керівництва ГУ ДФС Кіровоградщини на бізнес


Під стінами фіскальної служби проводилась акція протесту щодо тиску керівництвом ГУ ДФС в Кіровоградській області на бізнес, а саме: на ТОВ «Кіровоградпостач», ТОВ «Тітан-Кіровоград» та ТОВ «Прогрес 2010».Що стосується слідчих дій відносно ТОВ «Кіровоградпостач», то відповідно до вимог ст. 222 КПК України, дозвіл на розголошення відповідних даних досудового слідства не надано. Проте службовими особами вказаного товариства неодноразово подавались скарги до Президента України,  Генеральної прокуратури України, Державної фіскальної служби України, Кіровоградської обласної ради. Проведеними перевірками зазначених у скаргах фактів, вони свого підтвердження не знайшли. Будь-яких порушень, в тому числі вимог кримінального процесуального законодавства під час здійснення досудового розслідування, не допущено.


Щодо підприємств ТОВ «Тітан-Кіровоград» та ТОВ «Прогрес 2010», керівники яких були активними учасниками мітингу, кримінальні провадження стосовно них не розслідувались та не розслідуються. Відповідно звинувачення не висувались. Блокування роботи зазначених підприємств, їх рахунків або збуту продукції, як зазначають їх керівники, не вчинялось, повідомляє Головне управління  ДПС у Кіровоградській області.


1070Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: