Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/04/meshkantsi-sil-kirovogradschini-cherez-ukrposhtu-zmozhut-zamovljati-tovari-z-internet-magazinu-rozetka-.htm
новини, 4 вересня 2019

Мешканці сіл Кіровоградщини через Укрпошту зможуть замовляти товари з інтернет-магазину "Розетка"



У серпні Укрпошта, спільно з найбільшим інтернет-магазином Розетка, розпочала реалізацію пілотного проєкту з каталожної торгівлі для сіл. 


Мешканцям сільських населених пунктів, які мають обмежений доступ до інтернету або не мають його взагалі, стали доступні побутова техніка, електроніка, інструменти, товари для дачі та саду, дитячі товари, одяг та взуття, які можна буде замовити через каталог.  

 

Клієнт має можливість замовити необхідний товар з інтернет-магазину за каталогом, який є в наявності у листоноші, через Укрпошту. 


Листоноша ознайомить з асортиментом, проконсультує щодо ціни товару та вартості доставки, допоможе оформити замовлення, доставить отриманий товар додому. Після огляду товару,  якщо він сподобається, листоноша прийме післяплату. 


Компанія доставляє замовлення упродовж 4-х днів. 


«Наразі близько 60% населення країни користуються інтернетом і, за бажання, замовляють якісні товари через мережу. Проте значна частина громадян не мають доступу до інтернету, відповідно, позбавлені такої можливості.   


Укрпошта запровадила проєкт, який би вирішив цю проблему і задовольнив попит мешканців сільських населених пунктів на таку послугу. Маючи найбільшу мережу відділень у країні, Укрпошта забезпечить мешканцям сіл і доступ до товарів інтернет-магазинів, і їхню доставку за бюджетними цінами. Впевнений клієнти оцінять нові можливості», - зауважив генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський. 


Проєкт реалізовується у сільських ВПЗ Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської та Сумської областей. 


До відома: 

Товар для каталогів обирався з урахуванням попиту та інтересів клієнтів 


Ціни на товари у каталогах не відрізняються від інтернет-магазинів та роздрібних магазинів постачальників (за винятком акційних пропозицій). 


1116Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: