Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/03/za-orendu-gotelju-kiiv-priznachena-spravedliva-plata.htm
новини, 3 вересня 2019

За оренду готелю «Київ» призначена справедлива плата


Верховний Суд України відмовив у задоволенні касаційної скарги колективного підприємства «Центр - готель». Засідання суду у столиці України щойно завершилось, інформацію про прийняте рішення телефоном одразу повідомив начальник управління комунальної власності міської ради  Олег Колюка - повідомляє сайт МРмК.


Раніше Господарський суд задовольнив позовні вимоги управління комунальної власності міської ради Кропивницького до колективного підприємства "Центр - Готель", що орендує приміщення готелю "Київ". Його рішенням внесено зміни до договору оренди, укладеного ще 8 вересня 1994 року. Відповідно до цих змін, розмір орендної плати за користування приміщеннями готелю "Київ" для підприємства "Центр - Готель" зріс до майже одного мільйона 200 тисяч гривень на місяць. До цього орендарі за приміщення готелю в центрі міста площею в 7711 квадратних метрів сплачували близько 10 тисяч гривень на місяць.


Орендарі рішення Господарського суду хотіли опротестувати у Верховному Суді України. Засідання відбулося сьогодні, і судді винесли вердикт на користь управління комунальної власності, повідомив Олег Колюка. Тож тепер колективне підприємство «Центр-готель» сплачуватиме справедливу орендну плату за користування комунальним майном.


1374Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: