Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/03/u-kropivnitskomu-startuvalo-golosuvannja-za-proekti-gromadskogo-bjudzhetu.htm
новини, 3 вересня 2019

У Кропивницькому стартувало голосування за проекти громадського бюджету


Cьогодні, 3 вересня, у міськраді міста Кропивницький відбулася прес-конференція за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Андрія Паливоди - повідомляє «Кіровоград24».


Посадовець зазначив, що наразі на конкурс «Громадський бюджет 2020» містянами подали 82 проекти, так як один з авторів написав заяву – та зняв проект з конкурсу, на голосування висунули 81 проект, серед них: 9 – великих, 4 – соціальних, 67 – малих. Стосовно тематики проектів, то за словами Андрія Паливоди, переважають проекти, які стосуються розвитку освіти, культури, спорту, благоустрою територій, туризму та охорони здоров’я.


«Щодо процедури голосування, то маємо нововведення, тепер містяни мають можливість проголосувати не тільки в приміщенні міської ради, чи онлайн на сайті, але й в терміналах «ПриватБанку», за наявності картки банку», - зазначив Андрій Паливода.


Голосування за проекти стартувало 2-го вересня та триватиме до 15 вересня. Кожен містянин має можливість проголосувати за 3 проекти, в кожній з категорій.


1282Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: