Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/03/svoju-zarplatnju-miskii-golova-kropivnitskogo-sprjamovue-na-blagodiinist.htm
новини, 3 вересня 2019

Свою зарплатню міський голова Кропивницького спрямовує на благодійність


  Свою зарплатню міський голова Кропивницького Андрій Райкович продовжує спрямовувати на благодійність - повідомляє сайт МРмК.


Вже традиційно частину заробітної плати очільника міста отримала багатодітна родина Лісоволенків, яку взяв під свій патронат Андрій Райкович. Щомісячну частину коштів передали і сім’ї Глондарів. Матеріальну підтримку отримали і члени “Кропивницького міського товариства політв'язнів та репресованих”, якими також опікується Андрій Райкович.


Крім того, у вересні частину коштів отримала громадська організація «Мобільна волонтерська група». На 13-е вересня ними заплановано вже другий десятиденний реабілітаційний похід за програмою «Гірська терапія», в якому візьмуть участь 16 учасників АТО. Тож Андрій Райкович надав свою посильну допомогу в реалізації реабілітаційного проекту ветеранів.


Решта зарплатні пішла на допомогу онкохворому дев’ятирічному кропивничанину. Про історію хлопчика написало видання «Кіровоградська правда», Андрій Райкович інформацію побачив, і прийняв рішення допомогти родині, надавши необхідну суму для обстеження.


1004Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: