Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/03/rjatuvalniki-svitlovodschini-zaklikajut-gromadjan-beregti-svoi-domivki-vid-vognju.htm
новини, 3 вересня 2019

Рятувальники Світловодщини закликають громадян берегти свої домівки від вогню


Люди часто нехтують дотриманням правил безпеки у побуті, що нерідко призводить до трагічних наслідків. З метою попередження пожеж, травмування та загибелі людей на них, 3 вересня працівники Світловодського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській  області провели роз’яснювальну роботу серед населення Шевченківського району м. Світловодськ та звернули увагу громадян на необхідність дотримання правил пожежної безпеки - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зокрема рятувальники пояснили людям, що до виникнення пожежі у житловому секторі може призвести чимало факторів. Тому, спілкуючись з людьми, фахівці Служби порятунку навчили людей основних правил безпеки. Зокрема нагадали правила  безпечної експлуатації електроприладів, про необхідність уникати перевантажень електромережі, правилакористування газовими приладами та установками. Вказали на можливі наслідки спалювання сухої рослинності на відкритій території та нагадали про кримінальну і адміністративну відповідальність за спалювання пожнивних залишків та провокування пожеж у екосистемах. Дорослим жителям районного центру наголосили на необхідності постійного нагляду за дітьми та навчання їх правилам безпечної життєдіяльності.


Щоб правила безпеки засвоювались краще, рятувальники у ході профілактичної роботи  роздавали людям листівки на протипожежну тематику.


         

831Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: