Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/03/dlja-opornih-shkil-oblasti-pridbajut-p-jat-avtobusiv.htm
новини, 3 вересня 2019

Для опорних шкіл області придбають п'ять автобусів


Як зазначив на апаратній нараді начальник управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Володимир Таборанський, завдяки запровадженню системи опорних шкіл, філій, дітям з сільської місцевості відкрився доступ до якісної освіти, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Наразі в області діє 73 опорні школи та 187 філій. Водночас, Володимир Таборанський вказав керівникам Компаніївського, Бобринецького, Онуфріївського, Олександрійського, Маловисківського районів на недостатню кількість створених опорних шкіл. Більша частина закладів на цих територіях працює поза рамками освітнього простору. Таких шкіл в області 163.


Для підвезення учнів в опорні школи у 2019 році уже придбано 14 шкільних автобусів. Держава виділила на ці цілі 25 млн. грн. Планується закупити іще 5 автобусів для Голованівського, Добровеличківського, Олександрівського районів, Компаніївської та Помічнянської ОТГ.


918Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: