Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/30/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-viddali-daninu-pam-jati-poleglih-zahisnikiv-ukraini-foto-.htm
новини, 30 серпня 2019

У Кропивницькому рятувальники віддали данину пам’яті полеглих захисників України (ФОТО)


29 серпня, у День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, собовий склад У ДСНС в області на чолі з начальником Управління Віталієм Миронюком взяли участь у загальноміських заходах. Цього дня 5 років тому сталась Іловайська трагедія, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення та зазнали тяжких втрат, повідомлєя прес-служба У ДСНС в області.


Щоб гідно вшанувати пам'ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули за батьківщину, рятувальники пліч-о-пліч із військовослужбовцями, представниками влади, силових структур, трудових та учнівських колективів, громадських організацій здійснили марш пам’яті від площі Героїв Майдану до Алеї Слави. 


Усі схилили голови на знак жалоби за загиблими героями та поклали живі квіти до підніжжя пам’ятних стел полеглих військовослужбовців-земляків.


      



984Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: