Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/29/za-tri-misjatsi-politseiski-kirovogradschini-viluchili-maizhe-123-tisjachi-narkovmisnih-roslin.htm
новини, 29 серпня 2019

За три місяці поліцейські Кіровоградщини вилучили майже 123 тисячі нарковмісних рослин


Проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів на території області розпочалосянаприкінці травня поточного року.


Під час проведення операції виявлено 129 незаконних посівів нарковмісних рослин. За цими фактами розпочато кримінальні провадження.


Загалом у рамках вжитих заходівполіцейські вилучилимайже 123 тисячінарковмісних рослин, із яких 4,8 тисяч – маку та 117,9 тисяч  – коноплі.


Із початку операції вже 32 особам повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.


Також до адміністративної відповідальності притягнуто 14 осіб (із них – 2 землекористувачів), які не вжили заходів щодо знищення дикорослих конопель на закріплених за ними земельних ділянках, повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.


846Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: