Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/29/v-novoukrainskomu-raioni-rjatuvalniki-zaklikajut-buti-oberezhnimi-pid-chas-vidpochinku-na-vodi.htm
новини, 29 серпня 2019

В Новоукраїнському районі рятувальники закликають бути обережними під час відпочинку на воді


28 серпня рятувальники районного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу біля водойми м. Новоукраїнка, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Із відпочивальниками фахівці Служби порятунку поспілкувались на тему правил безпеки на воді. Зокрема наголосили, що небезпечно піддавати організм перегріванню або переохолодженню, поєднувати купання зі вживанням алкогольних напоїв, стрибати та пірнати зі скель, технічних споруд, дамб, плавати і купатись у місцях, де неперевірене або невідоме дно. Дітям рятувальники порадили не допускати у воді пустощів з притопленням та небезпечних жартів і завжди реально оцінювати власні можливості – далеко не запливати. Дорослим, які відпочивали з дітьми, рятувальники порадили ні в якому разі не випускати малюків з поля зору. У розмові наводилась статистика нещасних випадків по району та по області, а також обговорювались основні причини надзвичайних випадків.  Також громадяни отримали від надзвичайників листівки з правилами поведінки на воді. 


      



1012Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: