Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/29/prodovzhuetsja-remont-derzhavnoi-dorogi-strii-znam-janka-na-teritorii-maloviskivskogo-raionu.htm
новини, 29 серпня 2019

Продовжується ремонт державної дороги Стрий-Знам’янка на території Маловисківського району


Дорога Стрий-Знам’янка, що веде з Кропивницького на Умань, через недофінансування протягом багатьох років опинилися ледь не в критичному стані, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Нині ситуація змінилася. Цього року на замовлення Служби автомобільних доріг в області до кінця будівельного сезону виконають поточний середній ремонт на 5-кілометровому відрізку. На об’єкті вже активно йдуть роботи – конструктивні шари укріпили, влаштували вирівнювальний шар гарячого асфальтобетону по всій протяжності відрізка та завершують підсипати та формувати узбіччя. Працюють робітники без вихідних, адже на порозі осінь – треба встигнути здати об’єкт в експлуатацію.


За ходом робіт слідкують інженерно-технічні працівники Служби та співробітники лабораторії, які контролюють склад матеріалів, їх якість та дотримання технології будівництва. Як показують результати досліджень, показники в нормі, товщини шарів витримані, тож вже незабаром підрядна організація ТОВ «Ростдорстрой» візьметься за укочування верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону.


Начальник Служби автодоріг в області Вадим Коюденко вимагає завершити роботи на всіх об’єктах до кінця вересня і здати в експлуатацію не пізніше середини жовтня.



1303Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: