Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/29/kirovogradschinu-zalishiv-sche-odin-nevregulovanii-migrant.htm
новини, 29 серпня 2019

Кіровоградщину залишив ще один неврегульований мігрант


На примусове видворення у Миколаївському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з кінця травня очікував громадянин Республіки Узбекистан, який нелегально проживав на Кіровоградщині, повідомляє УДМС у Кіровоградській області.


Нагадаємо, чоловік незаконно проживав у Добровеличківському районі з 2013 року. Районний суд прийняв рішення про поміщення іноземця до ПТПІ для документування його консульською установою паспортом, який він втратив, та подальшого примусового видворення з території України. 


Як тільки іноземець отримав паспортний документ, працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області та Головного управління Національної поліції виконали рішення суду про його примусове видворення. На батьківщину він відправився з Міжнародного аеропорту Бориспіль. Чоловік не зможе повернутись до України протягом 5 наступних років.



1131Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: