Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/28/rjatuvalniki-zdiisnili-profilaktichne-vidpratsjuvannja-selischa-petrove.htm
новини, 28 серпня 2019

Рятувальники здійснили профілактичне відпрацювання селища Петрове



28 серпня співробітники Петрівського районного сектора Управління ДСНС у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання селища міського типу Петрове - повідомляє  Прес-служба У ДСНС в області.


Пройшовши вулицями селища, рятувальники поспілкувалися з місцевими жителями та з’ясували, наскільки вони обізнані з правилами безпеки життєдіяльності. Більшість людей відповідально ставляться до власної безпеки та безпеки рідних, дотримуються правил, у тому числі і під час користування електричними та газовими приладами, розуміючи, що від цього залежить їхній добробут, здоров’я та життя.


Однак фахівці Служби порятунку все ж нагадали громадянам правила пожежної безпеки у побуті, під час відпочинку на природі та у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Окремо звернулися до батьків, наголосивши, що все частіше виникають пожежі через дитячі пустощі з вогнем. Тож малюкам потрібно більше уваги, потрібно розповідати дітям про наслідки пустощів з вогнем, сірниками та запальничками, навчати правилам безпеки життєдіяльності.


У процесі проведення роз’яснювальної роботирятувальникипоширили серед  місцевих жителів інформаційні листівки із застереженнями та правилами безпеки.


      


1046Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: