Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/28/na-vprovadzhennja-regionalnih-naukovih-doslidzhen-u-promislove-virobnitstvo-peredbacheno-200-tisjach.htm
новини, 28 серпня 2019

На впровадження регіональних наукових досліджень у промислове виробництво передбачено 200 тисяч


Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Сергія Осінського відбулося засідання комісії з відбору науково-дослідних розробок і винаходів та визначення доцільності їх впровадження, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Засідання комісії відбулося у рамках виконання обласної програми впровадження регіональних наукових досліджень у промислове виробництво області на 2017-2020 роки. В обласному бюджеті на ці цілі у нинішньому році передбачено 200 тис. грн.


Під час засідання комісії було заслухано наступні проекти: удосконалення конструкції комбінованого стрічково-лопатевого змішувача кормів; удосконалення S-подібних стояків лап культиваторів для суцільного обробітку; розробка та впровадження технології та оснащення для відновлення співвісності та оптимальних геометричних параметрів корінних опор блоккартерів ДВЗ; газифікація рослинних відходів фермерського господарства та розрахунок газогенератора для живлення синтез-газом автономної енергетичної установки.


За результатами обговорення заступник голови облдержадміністрації Сергій Осінський наголосив, що метою програми є впровадження наукових розробок та економічний ефект від них.


Підтримані заяви-проекти буде винесено на конкурс серед наукових установ області або окремих науковців для проведення відповідного науково-дослідного доопрацювання.


743Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: