Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/13/mer-kropivnitskogo-zaklikav-prishvidshiti-rekonstruktsiju-arki.htm
новини, 13 серпня 2019

Мер Кропивницького закликав пришвидшити реконструкцію арки


Сьогодні, 13 серпня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, разом із своїм заступником Олександром Мосіним та начальником управління капітального будівництва міської ради Сергієм Білоконем перевірили хід та якість виконання реконструкції дорожнього покриття по вулиці Ельворті з облаштуванням арки у залізничному насипі - повідомляє сайт МРмК


Надзвичайно очікуваний кропивничанами початок асфальтування  нової дороги у цьому місці пов’язаний із оперативністю заміни труб каналізаційного колектора по вулиці Ельворті. Комунальники вже практично завершили будівництво нової магістральної каналізаційної мережі  і вона вже працює в тестовому режимі. За інформацією представників підрядної організації, залишилося лише перепідключити дві точки і колектор буде переведений у штатний режим роботи.


Одночасно, будівельники  продовжують облагороджувати обличчя нової арки з двох сторін: з боку «Ельворті» портал обкладають шлакоблоком, а зі сторони «Гідросили» - бетонують його верхню частину. Також не припиняється зведення  підпорної стіни, що відділятиме дорогу від тротуару.


Міський голова після перевірки зазначив, що не має претензій до якості робіт будівельників, але поставив завдання значно посилити темпи їх виконання на всіх етапах.


- Треба значно пришвидшити темпи робіт, нам немає куди затягувати, - наголосив Андрій Райкович. – Якщо треба - працюйте в три зміни, але роботи повинні виконуватись не лише якісно, але й набагато швидше, бо люди надзвичайно чекають відкриття цієї важливої для життя міста магістралі.



1574Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: