Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/02/bezrobitni-kirovogradschini-stajut-pratsivnikami-pererobnoi-promislovosti-kirovogradschini.htm
новини, 2 серпня 2019

Безробітні Кіровоградщини стають працівниками переробної промисловості Кіровоградщини


Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями. Одним із успішних прикладів тісної і плідної співпраці Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості є співпраця з ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» - повідомляє Людмила Решетник, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс»– одне із провідних переробних підприємств району, що спеціалізується на консервуванні овочів та фруктів. Історія підприємства ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» починається з 1940 року. Нині це підприємство, яке впевнено тримає орієнтир на сучасному ринку. 


«Наше підприємство пропонує широкий асортимент плодово-овочевої консервації, що виготовляється за домашніми рецептами з натуральних інгредієнтів. Вся продукція з успіхом реалізовується не тільки в області, але й за її межами», – розповіла керівник підприємства Ольга Савенко.


Добровеличківська районна філія обласного центру зайнятості співпрацює з ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» у напрямку укомплектування вільних робочих місць.


Безробітні, зареєстровані у районній філії обласного центру зайнятості, регулярно беруть участь у тимчасових роботах. У минулому та поточному роках на підприємство були працевлаштовані близько 40 працівників на сезонні роботи по переробці, сортуванню та консервуванню овочів.


Представники підприємства ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» беруть активну участь у заходах, які проводить служба зайнятості, а саме: семінари для представників кадрових служб, ділові зустрічі, ярмарки вакансій.


За словами Ольги Савенко, спільна робота ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» та Добровеличківської районної філії обласного центру зайнятості є обопільно вигідною. Більше того, вона сприяє не лише забезпеченню підприємства професійною робочою силою, а й поверненню незайнятих громадян до праці, поліпшенню добробуту земляків, а також збереженню й примноженню традицій і досвіду переробної промисловості Кіровоградщини.


            

1183Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: