Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/31/na-kirovogradschini-vilnimi-e-ponad-150-vakansii-iz-zarplatoju-bilshe-10-tisjach.htm
новини, 31 липня 2019

На Кіровоградщини вільними є понад 150 вакансій із зарплатою більше 10 тисяч


У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд професій, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам 10 тисяч гривень на місяць і більше. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 165 одиниць - повідомляє Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Доволі високим залишається попит на представників будівельних професій, працівників медичної та банківської сфери та робітників з інструментом.


Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено 102 вакансії із зарплатою понад 10 тисяч, 20 у Маловисківському, 18 вакансій у Знам’янському, 6 у Олександрійському, 5 у Світловодському, 4 у Новомиргородському, 3 у Новоукраїнському, по 2 у Гайворонському та Голованівському і по 1 вакансії у Благовіщенському, Долинському та Петрівському районах Кіровоградської області.


Це вакансії за такими професіями як лікар-терапевт дільничний, головний інженер, головний агроном, ливарник, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, бухгалтер, столяр, шеф-кухар та ін.


Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.




596Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: