Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/30/u-petrovomu-vchilis-protidijati-ekspluatatsii-ljudei.htm
новини, 30 липня 2019

У Петровому вчились протидіяти експлуатації людей


Серед низки заходів, що були проведені фахівцями Петрівської районної філії обласного центру зайнятості до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, сьогодні, 30 липня, відбувся семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці», учасниками якого стали близько 20 осіб - повідомляє Марина Гавеля, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Під час заходу безробітних було ознайомлено з законодавчими засадами та можливостями легального працевлаштування громадян України за кордоном, а також перевагами такого виду трудових відносин. Крім цього, обговорювалися основні характеристики трудової міграції, причини її виникнення та негативні наслідки для сім'ї, особистості та суспільства в цілому.


Фахівець з питань зайнятості Петрівської районної філії Марина Гавеля розповіла присутнім, що потрібно знати громадянам, які вирішили поїхати за кордон на заробітки, з метою уникнення проблем, таких як порушення прав з боку роботодавця, або навіть трудової експлуатації.


Захід відбувся у форматі живого спілкування. Учасники заходу дискутували та розповідали про відомі їм випадки, що трапилися з громадянами, які нелегально виїхали за кордон у пошуках роботи. Разом з фахівцями присутні аналізували помилки, яких найчастіше припускаються громадяни, та шляхи їх уникнення.




628Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: