Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/30/jaki-dokumenti-slid-pidgotuvati-abiturientam-scho-proshli-na-bjudzhet-.htm
новини, 30 липня 2019

Які документи слід підготувати абітурієнтам, що прошли "на бюджет"


Минулого тижня Міністерство освіти і науки оприлюднило списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на бюджет - повідомляє socportal.info


Всього було зараховано 60 тисяч 354 людини. Їх перелік можна подивитись онлайн. У абітурієнтів, які пройшли на бюджет, навпроти однієї з заяв з'явиться статус «Рекомендовано до зарахування». Відзначається, що можна отримати тільки одне бюджетне місце по одній заяві.


Що робити після зарахування на бюджет


Абітурієнти, які отримали рекомендацію, повинні до 18:00 середи, 31 липня, принести до ВНЗ оригінали документів та виконати інші вимоги до зарахування. У разі успішної подачі документів, вступників повинні зарахувати до 12:00 1 серпня і видати відповідний указ. Після цього в електронному кабінеті зміниться статус на «Включений до наказу».


Документи, які треба донести до 18:00 31 липня до приймальної комісії обраного вишу:


  • копію паспорта або свідоцтва про народження (залежно від віку);
  • оригінал документа про освіту з додатком;
  • копію військово-облікового документа (для хлопців);
  • сертифікат ЗНО;
  • 4 кольорових фото розміром 3*4 см;
  • інші документи, якщо вони передбачені правилами прийому навчального закладу.


У Міносвіти попередили, що у разі невиконання вимог для зарахування на бюджет до зазначеного терміну, то рекомендація анулюється, а у заяві з'явиться статус «Виключено зі списку рекомендованих». Після цього до 9 серпня триватиме переведення на вакантні бюджетні місця. Тобто, ті, якими не скористалися рекомендовані абітурієнти. Разом з тим, принести документи, що підтверджують переведення, вступник повинен не пізніше 6 серпня. Право на перевід є у тих, хто має пільги.



1029Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: