Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/30/gaivoronski-rjatuvalniki-zapobigajut-pozhezham-u-zelenih-zonah-vidpochinku.htm
новини, 30 липня 2019

Гайворонські рятувальники запобігають пожежам у зелених зонах відпочинку


Під час відпочинку в лісі громадяни часто нехтують елементарними правилами пожежної безпеки: розкладають багаття в непристосованих для цього місцях, кидають недопалки, забувають загасити вогнище після відпочинку, що може призвести до виникнення пожеж - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


30 липня на території лісопаркової зони м. Гайворон фахівці районного підрозділу Управління ДСНС в області спільно з лісівниками здійснили патрулювання щодо перевірки дотримання правил безпечної поведінки в екосистемах.


Учасники рейду роз’яснили відпочивальникам, як поводитись у лісі, щоб не спровокувати пожежу, правила безпеки при виявленні боєприпасів часів минулих воєн. Пожежі в екосистемах виникають з різних причин: через спекотну погоду, випалювання сухої трави, від ударів блискавки, але найчастіше – через необережне поводження людей з вогнем. У полум’ї зникають десятки гектарів лісу, вогнем пошкоджуються лінії електропередач, автомобільні та залізничні шляхи. Крім того, пожежі можуть поширитись  на  будівлі, розташованих поряд населених пунктів, – наголосили вогнеборці.


На завершення спілкування кожен співрозмовник отримав листівку застережного змісту.


        

610Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: