Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/29/u-politsii-kirovogradschini-zaohotili-pratsivnikiv-kadrovih-pidrozdiliv.htm
новини, 29 липня 2019

У поліції Кіровоградщини заохотили працівників кадрових підрозділів


Заходи в обласному главку відомства відбулися з нагоди 100-річчя кадрової служби МВС України. Від імені всього колективу заступник начальника ГУНП в області Руслан Горяченко привітав особовий склад кадрових підрозділів із професійним святом та побажав і надалі сумлінно виконувати службові обов’язки, адже кадрова робота є важливою складовою ефективної діяльності відомства загалом - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Під час заходу представники кадрового підрозділу управління та територіальних відділів і відділень отримали заохочення – Подяки ГУНП та ювілейні медалі «100 років службі кадрового забезпечення».


Крім того, напередодні поважної дати з дня створення підрозділу у системі МВС, представники кадрових підрозділів поліції області провели «Спартакіаду УКЗ-2019» з не олімпійських та популярних видів спорту.


Участь у змаганнях взяли збірні команди з поліцейських апарату управління кадрового забезпечення та динамівців-пенсіонерів і ветеранів ОВС.


Визначали найкращих у таких видах спорту як пляжний волейбол, дартс, хокей на столі, гирьовий спорт, кидання фрізбі.


За підсумками змагань команди-призери отримали заохочення.


                 

1013Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: