Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/29/rjatuvalniki-kirovogradschini-navchajut-naselennja-pravilam-bezpechnoi-povedinki-na-vodoimah.htm
новини, 29 липня 2019

Рятувальники Кіровоградщини навчають населення правилам безпечної поведінки на водоймах


З метою попередження нещасних випадків під час відпочинку на воді 29 липня фахівці Долинського та Смолінського районних підрозділів Управління ДСНС в області провели просвітницьку роботу на водоймах району. Основну увагу рятувальники приділили місцям стихійного відпочинку біля води - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровогррадській області.


Відпочиваючим роз’яснили, що купатися дозволено лише у спеціально обладнаних для цього місцях, де є рятувальні пости. До того ж, всім відпочиваючим вручили листівки із інформацією, як уникнути трагічних випадків на воді та як надавати першу домедичну допомогу потопаючому.


У більшості випадків біда трапляється у місцях стихійного відпочинку населення – на ставках та річках, береги яких не пристосовані для купання і належним чином не облаштовані. Найчастіше на стихійних пляжах не обстежене дно водної акваторії на предмет небезпек для пірнання чи плавання, відсутні рятувальні пости чи служби, що можуть вчасно надати допомогу. Прикро, що через надмірну впевненість у власних силах, зловживання спиртними напоями та ігнорування батьківських обов’язків травмуються та гинуть як дорослі, так і діти.


Пам’ятайте! Аби відпочинок пройшов без трагедій, потрібно, у першу чергу, подбати про правильний вибір місця для проведення дозвілля.



         


789Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: