Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/05/u-kropivnitskomu-kar-erni-radniki-vchilis-analizuvati-zhittevi-situatsii-shukachiv-roboti.htm
новини, 5 липня 2019

У Кропивницькому кар’єрні радники вчились аналізувати життєві ситуації шукачів роботи


Про ефективні методи спілкування з клієнтами, а також надання їм консультацій йшла мова під час тематичного короткострокового семінару для фахівців центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості - повідомляє Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості.


До проведення семінару долучилися Ганна Колєва, координатор центру медико-психологічної реабілітації КПП «Обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» обласної ради та Ірина Радул, доцент кафедри практичної психології Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка.


Під час практичного заняття, що проводила Г. Колєва, слухачі відпрацьовували навички спілкування з демобілізованими учасниками АТО/ООС, членами їх сімей, та звернулися за допомогою до центру зайнятості.


За допомогою рольових ігор та ситуаційних завдань учасники тренінгу відпрацьовували навички встановлення контакту з відвідувачем центру зайнятості, створення доброзичливої атмосфери та довіри. Вчилися аналізувати життєві ситуації шукача роботи для визначення індивідуальних послуг, що допоможуть людині повернутися до трудової діяльності.


Під час тренінгу «Індивідуальна профконсультація: методика та особливості проведення», що провела  І. Радул, фахівці відпрацьовували мотиваційні навички, техніку активізації клієнтів, постановки відповідних запитань.


Захід організований у рамках співпраці обласного центру зайнятості з ДНЗ «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації».


Фахівці служби зайнятості проявили чималий інтерес  до тематичного тренінгу, отримали ґрунтовні відповіді на усі запитання, які їх цікавили, а також отримали практичні навички для подальшого застосування їх під час роботи з відвідувачами служби зайнятості.


Наприкінці  тематичного короткострокового семінару, його учасники отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.



845Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: