Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/05/u-kompaniivtsi-pravoohorontsi-proveli-interaktivnii-zahid-dlja-doshkilnjat.htm
новини, 5 липня 2019

У Компаніївці правоохоронці провели інтерактивний захід для дошкільнят



У четвер, 4 липня, у Компаніївському центральному парку, для вихованців старшої групи ЗДО №1 «Пролісок» відбувся цікавий інтерактивний захід, приурочений 4-й річниці створення Національної поліції України - повідомляє Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії обласного центру зайнятості.


Захід був організований представниками Компаніївського районного відділення Долинського відділу поліції ГУНП у Кіровоградській області.


Фахівці Компаніївського районної філії обласного центру зайнятості також не залишились осторонь заходу, адже профорієнтаційна робота займає важливе місце у  формуванні правильного розуміння своїх схильностей при виборі майбутнього професійного шляху.


Під час зустрічі з малечею заступник начальника Компаніївського відділення поліції Долинського відділу поліції ГУ НП в області Володимир Петренко та старший інспектор - черговий сектору реагування патрульної поліції Олександр Благодир розповіли про професію поліцейського, права та обов’язки патрульних та  презентували їх екіпірування.


«Професія поліцейського – це не просто цікава, потрібна робота, і навіть не кар’єра, а покликання та стиль життя. Саме ця професія допоможе зробити життя інших людей і всього суспільства краще», – повідомив  В. Петренко. Адже й справді, патрульні залишаються поліцейськими і у повсякденному житті і так само намагаються попередити будь-які правопорушення серед громадян. 


Хто такий поліцейський? Які обов’язки поліцейського? На всі ці питання давали відповіді  правоохоронці. Перш ніж вибрати собі професію на все життя необхідно ознайомитися з вимогами та необхідними навичками, які повинен вміти і виконувати поліцейський.


Дошкільнята мали можливість ознайомитися із спеціальними засобами захисту: бронежилетом, каскою, гумовою палицею, посидіти та понатискати всі кнопки у спеціалізованому автомобілі. Із величезним задоволенням діти фотографувалися з поліцейськими.


 «Я вже давно мрію стати поліцейським, адже вони щодня вдягають гарну форму та йдуть захищати дітей», – повідомив один із вихованців дитячого садочку Максимко.


Захід був насиченим та цікавим для малечі і приніс їм чимало позитивних емоцій, сюрпризів та подарунків. 




1054Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: