Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/05/nardep-teteruk-predstaviv-kropivnitsku-komandu-vid-ukrainskoi-strategii-groismana-.htm
новини, 5 липня 2019

Нардеп Тетерук представив кропивницьку команду від «Української стратегії Гройсмана»


21 липня на українців чекає черговий важливий вибір, від якого залежить майбутнє країни - позачергові парламентські вибори до Верховної Ради України дев’ятого скликання.


Сьогдні, 5 липня у Кропивницькому було представлено кандидатів у народні депутати від політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» з Кіровоградщини.


Чинний народний депутат Андрій Тетерук, восьмий номер списку «Української стратегії Гройсмана»представив двох кандидатів, що потрапили в 50-ку списку цієї політичної сили: Нелю Желамську – журналістку, шеф-редакторку журналу «Persona», та Володимира Смірнова - колишнього секретаря міськради міста Кропивницький.


«Важливо, щоб люди могли контролювати, як партія втілює у життя все те, що було написано в програмі. Важлива репутація і те, як людина робить свою справу. Тому я радий представити людей, які працюватимуть над впровадженням нашої стратегії», - сказав Андрій Тетерук.


 Нагадаємо, що уряд Гройсмана працював протягом трьох років та провів ряд реформ, які ще не стали незворотнімиі на сьогоднішній день вимагають продовженнята подальшого професійного контролю.


Неля Желамська обґрунтувала свій вибір так: «Я маю стійке переконання, що жодних змін не можна провести за короткий термін. Гройсман очолює Уряд лише три роки. Він розпочав із найважчого і з найголовнішого. Змінам потрібен час. За три роки вдалося досягнути значних результатів. Війна в країні триває й досі, можна тільки уявити, наскільки ефективною буде його праця, якщо він керуватиме у стабільних умовах. Як журналіст, я слідувала за цим і мій вибір сформований на аналізі».


«Я вирішив долучитися до команди Гройсмана тому що це дійсно команда практиків, що значно відрізняється від теоретиків. Можна багато розповідати, як має бути, зовсім інше - брати на себе відповідальність. Ця команда реально має великі шанси здійснити позитивні зміни. Україні потрібна стратегія», - зазначив Володимир Смірнов.


За три роки роботи Уряду було:

•  розпочато ряд реформ - медична, освітня, пенсійна тощо;

•  відкрито безвіз для українців;

•  підвищено рівень заробітньої платні та пенсій


«Ставимо амбітну мету, щоб всі українці мали гідний рівень життя. Моя бабуся казала, що завжди важко працювала, щоб я жив у гарній країні, потім моя мама так казала. Якщо кожен з нас не виконає свій громадянський обов’язок та не проголосує на виборах за гідних кандидатів, то змін на краще може не відбутися. Адже кожен з нас творить ці зміни», - зазначив Андрій Тетерук.


Представники «Української стратегії Гройсмана» зазначили, що розпочаті реформи будуть продовжуватися.


Напрямки програми: одним із базових питань є збереження всіх напрацювань з 2014 року, чесні суди, національна безпека, якісна освіта та медицина.


«Ми готові реалізовувати наші амбіційні плани. Важливо голосувати не емоціями та не «по приколу», треба нести відповідальність за свій вибір», сказав наостанок Андрій Тетерук.


Тож 21 липня кожен українець в змозі зробити свій вибір на позачергових парламентських виборах 2019 та продовжити роботу над позитивними змінами в державі.


1696Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: