Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/04/kozhnoi-suboti-vidbuvatimetsja-bibliotechne-nadvechir-ja-.htm
новини, 4 липня 2019

Кожної суботи відбуватиметься «Бібліотечне надвечір’я»


6 липня з 17.00 до 20.00 запрошуємо кропивничан і гостей міста відвідати заходи програми  «Бібліотечне надвечір’я» на прибудинковому майданчику бібліотеки.


Пропонуємо підбірку актуальної високополіграфічної періодики, а також дізнатися про святкування дня Івана Купала. Шанувальники творчості хенд-мейд можуть зануритись у «Чарівний світ української вишивки», власноруч виготовити ляльку-сувенір і створити поробку за мотивами незвичайної Полтавської вишивки за допомогою відомої майстрині Ольги Коломієць.  Найбільш активним пропонуємо пограти в дженгу, футбол та логічні ігри.


«Німецькі війська знаходяться неподалік від Парижа. Головний герой Ґеорг вимушений втікати до Марселя. У його багажі зберігаються рукописи, листи та мексиканська віза письменника-самогубці…» Що за інтрига? Клубні перегляди з Арт-хаус – це завжди хвилююче та емоційно. Чекаємо на вас найближчої суботи.  


869Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: