Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/04/bezrobitni-kropivnichchini-diznavalisja-jak-zahistiti-svoi-trudovi-prava.htm
новини, 4 липня 2019

Безробітні Кропивниччини дізнавалися, як захистити свої трудові права


Учора, 3 липня, на базі Інформаційно-консультаційного центру обласного центру зайнятості відбувся інформаційний захід для шукачів роботи, що проводився представниками обласного центру зайнятості спільно з фахівцями Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області та Кропивницького місцевогоцентру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, повідомляє Юридичний відділ Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Вже 3-й рік поспіль, на виконання Меморандуму про співпрацю від 17.11.2016 року між Кіровоградським обласним центром зайнятості та Регіональним місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги,щомісяця проводяться правопросвітницькі заходи для шукачів роботи.


Під час заходу безробітні отримали детальну інформацію щодо діяльності вищезазначених центрів, роз’яснення права на отримання та можливості доступу до правової допомоги. Також усі присутні отримали роздатковий матеріал (інформаційні брошури), що містить уточнюючу інформацію про дані центри та найпоширеніші консультації. 


Наприкінці заходу усі бажаючі слухачі ставили спікерам уточнюючі питання,а ті шукачі роботи, які мали потребу у юридичних консультаціях, мали змогу отримати їх від спеціалістів центрів.


Подібні заходи зацікавлюють безробітних жвавим обговоренням певних прикладів проблемних питань, що виникають у повсякденному житті, при цьому спеціалісти завжди роз’яснюють, як юридично грамотно вийти з тієї чи іншої проблемної ситуації.



1067Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: