Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/04/aktivist-shabunin-u-kropivnitskomu-obgovoriv-antikoruptsiinii-porjadok-dennii.htm
новини, 4 липня 2019

Активіст Шабунін у Кропивницькому обговорив антикорупційний порядок денний


Сьогодні, 4 липня, у Прес-клубі Кропивницького, відбулася бесіда з відомим антикорупціонером та громадським діячем Віталієм Шабуніним - повідомляє "Кіровоград24".


Віталій Шабунін - український політичний та громадський діяч, голова Ради громадського контролю Національного антикорупційного бюро Украни у 2015-2017 рр., голова громадської організації «Центр протидії корупції», блогер.


Мета візиту - обговорення антикорупційного порядку денного для нової Верховної Ради з активістами та експертами з різних регіонів України.


Українські громадські організації об'єдналися, щоб висунути спільні вимоги до політичних партій, які балотуються до Верховної Ради на виборах 2019 року. 


Під час розмови було обговорено реформу судів, нацполіціі, СБУ, прокуратури, йшлося також про відновлення покарання про незаконне збагачення.


«Щойно депутат прийшов до влади, він вже відповідає за кожне рішення. Не важливо, що було зроблено до нього, тепер уся відповідальність та критика лягає на його плечі», - зазначив Шабунін. 


Антикорупціонер обговорив важливі питання у формі діалогу.


1023Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: