Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/12/u-znam-jantsi-rjatuvalniki-proveli-dlja-shkoljariv-ekskursiju-pozhezhno-rjatuvalnoju-chastinoju.htm
новини, 12 червня 2019

У Знам’янці рятувальники провели для школярів екскурсію пожежно-рятувальною частиною



Традиційно з настанням літніх канікул значно пожвавлюється робота підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області з підростаючим поколінням – рятувальники проводять для школярів та вихованців дошкільних закладів різні навчально-розважальні заходи. Зокрема – екскурсії до пожежно-рятувальних частин, під час яких діти знайомляться ближче із професією рятувальника, мають змогу безпосередньо поспілкуватись із вогнеборцями, роздивитись пожежні автомобілі та рятувальне оснащення тощо - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 12 червня екскурсійна програма була організована фахівцями Знам’янського міськрайвідділу Управління ДСНС у Кіровоградській області для гімназистів навчального закладу №3 м. Знам’янка, які наразі відвідують пришкільний табір.


Учні побували на території та у будівлі пожежно-рятувальної частини, побачили, як працюють та тренуються рятувальники, мали змогу приміряти справжній бойовий одяг, потримати в руках оснащення, все роздивитись та посидіти в кабіні пожежного автомобіля.


                   



856Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: