Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/12/u-oleksandrii-animatori-dopomagali-shkoljaram-obirati-svii-shljah-u-shirokomu-rozmaitti-profesii.htm
новини, 12 червня 2019

У Олександрії аніматори допомагали школярам обирати свій шлях у широкому розмаїтті професій


У рамках акції «Профорієнтаційне літо» Олександрійським міськрайонним центром зайнятості для учнів навчально-виховного комплексу «Олександрійський колегіум-спеціалізована школа» було проведено інтерактивний захід - повдомляє Олена Клочко, провідний фахівець з профорієнтації відділу  активної підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.


У профорієнтаційній роботі  служба зайнятості тісно співпрацює з багатьма соціальними партнерами  – закладами освіти, бібліотеками, центрами соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді  ін.  Цього разу до проведення заходу було запрошено аніматорів з агенції організації свят «Веселка», які допомогли перетворити профорієнтаційний захід на справжнє свято для дітлахів.


Школярі охоче грали в рухливі ігри, естафети, згадували професії людей, які працюють в різних сферах діяльності. Зі слів вчителів, заходи, які проводяться в ігровій формі обов’язково спонукають дітей задумуватись, чим цікаві професії людей, що оточують їх в житті, аби з часом правильно обрати свою, яка колись стане справою життя. 


Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися, навчатися й обирати свій шлях у широкому розмаїтті професій. Суспільство має захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Діти – наше майбутнє, адже саме їм будувати гідне суспільство та щасливу країну.




1027Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: