Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/04/u-kropivnitskomu-vikrili-u-habarnitstvi-inspektora-dabi.htm
новини, 4 червня 2019

У Кропивницькому викрили у хабарництві інспектора ДАБІ


За 54 тисячі гривень службовець пообіцяв приватному підприємцю не накладати штрафні санкції у розмірі 1 мільйона 800 тисяч гривень - повідомляє Управління захисту економіки в Кіровоградській області.


3 червня, працівниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області, слідчими Кропивницького відділу поліції під процесуальним керівництвом Кіровоградської місцевої прокуратури було викрито у хабарництві інспектора ДАБІ.


Слідством було встановлено, що за не притягнення до відповідальності і не накладення штрафних санкцій за порушення норм законодавства службовець вимагав і отримав 54 тисячі гривень – 3 % від можливого штрафу в 1 мільйон 800 тисяч гривень.


У понеділок, 3 червня, службовець отримав другу частину неправомірної вигоди - 44 тисячі гривень. Раніше, 31 травня, було задокументовано отримання 10 тисяч гривень.


Проводяться обшуки за місцем роботи та проживання інспектора. Вирішується питання, щодо повідомлення особі про підозру.


Досудове розслідування проводиться за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.




1339Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: