Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/04/u-kropivnitskomu-ditei-navchajut-pravilam-bezpeki-pid-chas-kanikul.htm
новини, 4 червня 2019

У Кропивницькому дітей навчають правилам безпеки під час канікул


У рамках спільної просвітницької діяльності Управління ДСНС і Патрульної поліції Кіровоградщини рятувальники та патрульні проводять виховні семінари для відвідувачів пришкільних таборів. Головна мета спільних профілактичних заходів – навчити дітей правил поведінки під час літнього дозвілля - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, рятувальники під час виховної години, що відбулась 4 червня серед учнів ЗОШ № 21, намагались не моралізувати, а навпаки – висловити розуміння щодо прагнення дітей дослідити навколишній світ. Проте дітям слід знати про усі небезпеки, що можуть стати на заваді розвагам. Рятувальники пояснили, яких наслідків слід чекати через свою нерозважливу поведінку із вогнем, на водоймах, під час прогулянок у лісі тощо. Також школярі дізнались, як запобігти надзвичайним подіям та не провести канікули на лікарняному ліжку. Сапер АРЗСП Управління навчив дітей правилам поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


Поліцейські, у свою чергу, навчали дітей правилам безпеки на дорозі.


На завершення розмови діти отримали яскраві листівки від рятувальників із правилами, що врятують життя.


            


810Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: