Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/04/rjatuvalniki-kirovogradschini-ne-dozvoljajut-shkoljaram-baidikuvati-pid-chas-kanikul.htm
новини, 4 червня 2019

Рятувальники Кіровоградщини не дозволяють школярам байдикувати під час канікул (ФОТО)


Працівники пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області використовують період дитячих канікул, коли школярі перебувають у таборах відпочинку, аби зайвий раз навчити корисним навичкам. Форми роботи з дітьми застосовуються різні: квести, акції, інтерактивні заняття та інші - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Сьогодні, 4 червня, юні гімназисти з Кропивницького взяли участь у навчальному квесті, мета якого – навчити дітей правильно діяти під час надзвичайних ситуацій, що можуть трапитись у повсякденному житті.


Перед дітьми, які поділились на команди, стояло цікаве завдання: пройти швидко та правильно кілька «станцій» – тематичних локацій. Наприклад, локацію медика, сапера, рятувальника тощо. Виконавши усі завдання, у підсумку діти навчились діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів, надавати першу допомогу товаришам до прибуття лікаря, орієнтуватись у задимленому середовищі, повторили правила пожежної безпеки та отримали заряд енергії!


                     

819Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: