Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/04/nove-mini-futbolne-pole-zi-shtuchnim-pokrittjam-vidkrili-u-kompaniivtsi.htm
новини, 4 червня 2019

Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям відкрили у Компаніївці



У Міжнародний день захисту дітей в селищі Компаніївка офіційно відкрили нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям, яке облаштували на території Компаніївської ЗШ І-ІІ ст. Об'єкт збудовано в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» З державного бюджету на будівництво нової спортивної споруди було виділено 750 тис. грн., та з місцевого бюджету - 750 тис. грн. - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА


На урочисте відкриття поля завітали голова районної державної адміністрації Олександр Мороз, селищний голова Олександр Маслюков, депутат районної ради Сергій Стародубцев, ветеран фізичної культури та спорту Олександр Маліновський.


Перший удар на новому футбольному полі здійснили гості святкового заходу, а юні футболісти продемонстрували усім присутнім своє уміння володіти м’ячем. Найближчим часом поруч з міні-полем встановлять глядацькі місця.


Загалом у 2019 році на Кіровоградщині в рамках відповідної бюджетної програми заплановано збудувати 11 міні-футбольних полів зі штучним покриттям, з яких 8 уже відкрито: у Компаніївці, Новоукраїнці, Знам'янці, Олександрії, Петровому, Новгородці, Григорівці (Світловодський район), Приютівській ОТГ. Завершується будівництво полів у Малій Висці, Голованівську, Кропивницькому. Вартість кожного об’єкту 1,5 млн. грн. 50% профінансовано з державного бюджету, 50% - з місцевих.


                     

1401Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: