Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/04/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-bezkoshtovno-vivchitis-u-sumah-na-perukarja.htm
новини, 4 червня 2019

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись у Сумах на перукаря



Перукар – це справжній художник, який працює над кожною людиною, як над власним полотном. Це й не дивно, адже стрижка і фарбування – процес творчий, який знаходиться в близькому спорідненні з будь-якою іншою творчою діяльністю людини - повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Вдало підібрана зачіска може не тільки змінити зовнішній вигляд людини, але й її внутрішній стан. Тому професіонали у перукарській справі – на вагу золота. Одна з переваг професії перукаря в тому, що клієнт завжди готовий платити за якість надання послуги.


Ази перукарського мистецтва можна здобути у червні за сприяння служби на базі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання за професією «перукар» розпочинається 6червня. Курс навчання буде тривати 4,8 місяця.


 Професія перукаря є завжди затребуваною. По закінченню навчання шукачі роботи зможуть працювати у салонах краси або започаткувати власну справу. Наразі у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 10 вакансій для перукарів. Половина з них  – у Кропивницькому.


Професія перукаря завжди була, є і буде актуальною, оскільки вона не підвладна ні часу, ні кризам. Перукарі роблять людей більш привабливими та гармонійними, привносять у наше життя свято та яскраві емоції.



1639Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: