Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/13/v-oleksandrii-miska-likarnja-pridbala-programne-zabezpechennja-za-76-5-tisjach-griven.htm
новини, 13 травня 2019

В Олександрії міська лікарня придбала програмне забезпечення за 76,5 тисяч гривень


На Кіровоградщині в Олександрії міська лікарня №1 замовила послуги з впровадження медичної інформаційної системи "МедЕйр" вартістю 76,5 тисяч гривень, повідомляють «Олександрійські новини». 


Про це можна дізнатися із результатів електронної закупівлі на сайті публічних закупівель "Прозорро".


Замовником на придбання є комунальна установа «Міський комунальний лікувально-профілактичний заклад Міська лікарня №1». Очікувана вартість закупівель складала 76,5 тисячі гривень. В торгах взяв участь один постачальник. 


Закупівля відбувалась за неконкурентною процедурою «звіт про укладений договір». 11 травня опубліковано інформацію про намір укласти договір. Постачальником визнано ТОВ "ІЛАЙФ". Договір укладено 11 травня.


Строк постачання програмного забезпечення до 16 травня.


Підприємство за інформацією Clarity Project - бази даних і системи аналітики публічних закупівель ProZorro - має досвід участі у 285 публічних закупівлях.


З цих закупівель у 278 випадках воно здобуло перемогу. Укладено 270 договорів з постачання програмного забезпечення загальною сумою 32,153 мільйона гривень.


Конкурентними з них є 99 договорів.


1033Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: