Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/13/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-juvileinii-kontsertansamblju-chas-pik-.htm
новини, 13 травня 2019

У Кропивницькому відбувся ювілейний концертансамблю «ЧАС ПІК»


У Кіровоградській обласній філармонії аншлаг! Свій ювілей святкує Народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії «Час пік» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, керівником якого є Заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук - Ірина Володимирівна Мурована - інформує Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ..


Ювілей проходить за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Анатолійовича Кузьменка, Ірини Анатоліївни Саєнко – президента Кіровоградської торгово-промислової палати та рекламної агенції «Антураж А». 


З 25-річчям привітати колектив та вручити нагороди педагогам завітали Сергій Петрович Коваленко — перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, Уляна Василівна Соколенко — Заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Катерина Черкаська — заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Міської рада міста Кропивницький, Сергій Юрійович Петров — виконуючий обов'язки голови Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Анатолій Єгорович Коротков – Заслужений артист України, професор, директор обласного комплексу «Гімназія-інтернат-кола мистецтв», Ірина Олександрвіна Полонська – директор Обласної дитячої філармонії.


Також привітали колектив та його педагогів представники батьківського комітету, Вадим Жоржович Мурований — директор Філії Національної телекомпанії України "Кіровоградська регіональна дирекція", Ганна Павлівна Суркова – директор Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та увесь педагогічний колектив Центру.


З нагоди 25-річчя на свято під назвою «Таємниця годинника щастя» зібрались усі: батьки, друзі колективу та випускники, які через багато років знов побачили один одного та своїх улюблених викладачів. 


Вихованці ансамблю віднайменших і до старших виконалинайкращі постановки колективу. 


Дивували не тількитанцями. Випускник ансамблю Максим Волянський прямо зі сцени зробив освідчення своїй дівчині. І вона відповіла «Так!»! Ми вітаємо пару і бажаємо їм незабутніх років спільног ожиття у любові та злагоди у ритмі танцю!


Цього року 19 випускників отримали «Свідоцтва про закінчення закладу позашкільноїосвіти».


«Час Пік» є відомимколективом у Кропивницькому і не тільки. Адже ансамбль є лауреатом численнихВсеукраїнських та Міжнароднихфестивалів та конкурсів. Своїмияскравими постановками вінпідкоривсцениПортугалії, Австрії, Чехії, Німеччини, Сербії, Македонії, Болгарії та Греції та іншихкраїн.


Глядачі аплодували стоячи! Концерт пройшов дуже яскраво і феєрично!


Годинник щастя «Час Піку» не зупинити!




                 


965Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: