Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/13/pres-kldub-medichna-reforma-v-ukraini-ob-ektivno-i-bez-emotsii.htm
новини, 13 травня 2019

Прес-клуб: Медична реформа в Україні: об'єктивно і без емоцій


14 травня об 11:00 у Прес-клубі реформ(м. Кропивницький, вул. Чикаленка, 1-а, БЦ «Элисаветград», кім. 115) відбудеться прес-конференція Медична реформа в Україні: об'єктивно і без емоцій.


Це один з заходів проекту «Медична реформа під контролем громадськості», що реалізується в м. Кропивницький за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та спрямований на посилення поінформованості населення по впровадженню даної реформи в Кропивницькому.


Медична реформа – одна з найважливіших та найбільш обговорюваних у суспільстві змін, оскільки торкається кожного з нас. Сьогодні тривалість життя українців одна з найнижчих в Європі: 104 місце серед 183 країн! Аби ситуація в країні докорінно змінилася на краще Урядом у 2017 році розпочато реформу системи охорони здоров’я.


З вересня 2018 року волонтери КМО ВЕГО «МАМА-86» долучились до  впровадження І етапу медичної реформи у нашому місті і, зрозумілою для людей мовою, пояснювали їх права та обов’язки в стосунках «пацієнт-лікар». Проводили моніторинг виконання зобов’язань влади при імплементації реформи, а також проводили  широку інформаційно-просвітницьку компанію в соц мережах, мас-медіа, використовуючи зрозуміли для різних вікових та цільових груп інструменти та засоби.


Про хід реалізації заходів проекту, про проблеми, що виникали, про результати моніторингу, проведених інтерактивних опитувань щодо ставлення кропивничан до  медичної реформи, про взаємодію з владою під час впровадження І етапу реформи та інше говоритимуть


учасники прес-конференції:

Людмила Шестакова Luda Shestakova, виконавчий директор КМО ВЕГО «Мама-86»,

Ірина Мунтян, Наталья Хромушкіна - провайдери заходів щодо реалізації медичної реформи в області.



фото - Главком
1386Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: