Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/11/u-kropivnitskomu-z-nagodi-dnja-materi-vitali-zhinok.htm
новини, 11 травня 2019

У Кропивницькому з нагоди Дня матері вітали жінок


10 травня на святково прикрашеній площі перед Кропивницькою міськрадою відбулись урочисті та розважальні заходи з нагоди Дня матері – «Мамин день». Традиційно у цей день вшановували та нагороджували жінок, які відзначились у різних сферах професійної, громадської та соціальної діяльності - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Міський голова Андрій Райкович разом із шанованими жінками Кропивницького відзначив також за жертовність та гуманізм працівницю Управління ДСНС у Кіровоградській області – Плохову Ірину Вікторівну. Наша співробітниця, яка працює на посаді начальниці відділення ремонту речового майна групи спецробіт РЧ АРЗСП У ДСНС в області, крім власних трьох дітей, взяла під опіку та забезпечила батьківське піклування для ще 8 діток. Багатодітна мама не лише відмінно виконує материнські обов’язки, даючи дітям усе для їхнього всебічного розвитку, але й заслужила повагу серед колег та керівництва Служби порятунку за високий професіоналізм.


Ми щиро вітаємо пані Ірину із нагородою та бажаємо сили, терпіння, мудрості у вихованні усіх одинадцятьох дітей!


        


1097Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: