Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/11/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-final-molodizhnogo-chempionatu-gumoru-molodizhna-liga-gumoru-.htm
новини, 11 травня 2019

У Кропивницькому відбудеться фінал молодіжного чемпіонату гумору «Молодіжна ліга гумору»


15 травня о 17:00 в червоній залі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбудеться фінальний тур обласного молодіжного чемпіонату гумору «Молодіжна ліга гумору» - повідомив Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.


Загальна тема чемпіонату - «На молодіжнійхвилі». А ми нагадуємо, що гумористичних турнірів для молоді у нашому місті не було вже досить давно.


Пройшовши вже два етапи гри, отримавши цінні поради від редакторів та своїх тренерів, команди стали смішнішими та сильнішими! Готуватись до виступів командам допомагають досвідчені гравці-гумористи. Серед них: Ярослав Ярошевський, Олександра Крикун, Максим Зарва, Кирило Мельник, Дмитро Крендель. Підготовка команд відбувається за підтримки редакторів чемпіонату: Юрія Тушевського та Павла Іванова.


Фінальна гра включатиме 3 конкурси: привітання, зворотня розминка і танець. У фіналі гратимуть шість команд з різних закладів вищої та професійно-технічної освіти нашого міста.


Кожен хоче стати переможцем першого чемпіонату Молодіжної ліги гумору!


Бажаємо командам успіху, а глядачам – незабутньої, видовищної гри!




1066Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: